Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)

Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediţia specială a emisiunii "360 de grade" despre locuri benefice şi zone malefice. În cadrul emisiunii s-au dat mai multe exemple de astfel de locuri.

"Sunt zone în România cu o încărcătură energetică deosebită, acesta fiind considerat unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planetă, o aşa numită "umbrela protectoare". Zone cu proprietăţi benefice asupra organismului, locuri în care se petrec fenomene bizare, puncte energetice care amplifică percepţia extra senzorială. 

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăHoroscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)

Invitaţii emisiuni cu care s-a discutat despre toate acestea, alături de: Ingrid Baciu, terapeut, Cristian Pompei, consultant, Lucreţiu Tudoroiu, editor şi anticar, Marius Dumitrenco, psiholog.

Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Bădic
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade