Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității (VIDEO)

Ediția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” despre îmbunătățirea imunității și ce suplimente sunt recomandate pentru a reface floara intestinală și ce factori influențează activitatea acesteia.

"Cercetările recente arată că sănătatea începe şi se sfârşeşte la nivel intestinal. Vorbim despre flora intestinală bună, despre acele probiotice prietene sănătăţii şi imunităţii".

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Previziunile zodiacului chinezesc pentru perioada 18 noiembrie -18 decembrie (VIDEO)Alexandru Arșinel aruncă bomba: Stela Popescu e îngropată, a murit ieriDeclarația halucinantă a Stelei Popescu, la ultima apariție în public. Cadoul i-a căzut din mână, apoi a spus:HOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Invitata primei părți a emisiunii, cu care s-au discutat toate aceste aspecte, a fost medicul de familie Ruxandra Constantina.

Ediția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității

 

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?HOROSCOPUL perioadei 11 - 18 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de MARIA CIOBANU (VIDEO)


 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   probiotice,   flora intestinală,   imunitate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade