Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de garde”: Când o greșeală devine păcat. Păcatele împotriva Duhului Sfânt (VIDEO)

Ediție specială ”360 de garde”: Când o greșeală devine păcat. Păcatele împotriva Duhului Sfânt (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de părintele Visarion Alexa, anticarul Lucreţiu Todoroiu și inginerul Sorin Dinea despre ceea ce înseamnă infidelitatea faţă de Dumnezeu şi faţă de aproapele nostru, o infidelitatea care poate avea urmări mult mai grave decât ne-am aştepta, despre cum putem recunoaşte cele mai frecvente păcate, chiar dacă, la prima vedere, acestea par a fi virtuţi sau normalitate.

”În Sfânta Scriputură scrie că păcatele împotriva duhului Sfânt nu se iartă niciodată. Eu văd acest lucru că se referă la păcatele împotriva vieții pentru că Duhul Sfânt este dătătorul de viață. Aici aș numi crima, avortul, chiar uciderea speranței, pentru că te distruge în timp, cearta, furia este distructivă”, a declarat inginerul Sorin Dinea.

Ediție specială ”360 de garde”: Când o greșeală devine păcat. Păcatele împotriva Duhului Sfânt

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Secretele longevității și alimentele care întineresc (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiEdiția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității (VIDEO)Horoscopul perioadei 21 - 28 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)

„Tradiția Bisericii de 2.000 de ani spune că păcatele împotriva Duhului Sfânt, cele care nu pot fi iertate sunt extrem de pușine și de garve. Primul este erezia, adică, în momentul în care începi să crezi greșit, să practici greșit, amestecat. De exemplu, e la modă acum foarte mult ortodoxia împănată cu tot felul de practici, de la celebrul feng shui, astrologie.

Un alt păcat care nu se iartă în veci este ateismul. Dacă te prinde moartea ateu, nu mai poate nimeni să facă ceva pentru tine. De exemplu, nu cred că Biserica poate să facă parastase pentru Lenin sau pentru Stalin.

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Despre pericolele din casele noastre (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei (VIDEO)Horoscopul perioadei 14 - 21 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

Și sinuciderea este un act prin care clar te desprinzi total de Dumnezeu. E omorârea corpului fizic, dar sufletul nu are cum să dipsară oricât de mult ai vrea să-l anulezi. Asta nu înțeleg sinucigașii că prin actul sinuciderii nu scapă de probleme. Sufletul se chinuie în timpul vieții într-un om care vrea să se sinucidă. Prin sinucidere, sufletul nu se liniștește în niciun caz, problemele rămân la fel și continuă și după moarte. Și atunci, actul sinuciderii este trecut tot în rândul păcatelor împotriva Duhului Sfânt”, a explicat preotul Visarion Alexa. 
 

Citeşte mai multe despre:   editie speciala,   alina badic,   pacate
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade