Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Alina Bădic și invitații săi, despre minunile sfântului Ioan Iacob Hozevitul (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Alina Bădic și invitații săi, despre minunile sfântului Ioan Iacob Hozevitul (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, preotul Vasile Ioana, editorul Lucreţia Teodoroiu, jurnalistul Cristian Curte, și inginerul Sorin Dinea, despre minunile sfântului Ioan Iacob Hozevitul, sărbatorit în această zi cât şi despre cuvioasa Teodora de la Silha, sărbătorită pe 7 august. 

”Sfântul Ioan Iacob Hozevitul are o viață sub semnul miracolului pentru că el rămâne orfan de la trei luni. Când avea trei luni, mama lui a murit, și când avea doi ani, tatăl lui a murit. El a fost crescut de rudeniile lui undeva lângă Dorohoi. A fost dat la școală și a fost un elev eminent. A mers la Seminarul teologic de la Neamț, a intrat în Mănăstirea Neamț, acolo era stareț viitorul patriarh Nicodim. Apoi este trimis la Ierusalim, la locurile sfinte. Sfântul a rămas la Mănăstirea Sfântul Sava cel Sfințit zece ani”, a povestit preotul Vasile Ioana. 

Ediție specială ”360 de grade”: Alina Bădic și invitații săi, despre minunile sfântului Ioan Iacob Hozevitul

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Despre pericolele din casele noastre (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiEdiție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei (VIDEO)Horoscopul perioadei 14 - 21 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

”O minune încă din timpul vieții, făcută cu părintele Ioanichie Pârâială. Părintele, la un moment dat, se lovește foarte tare la un cot. În locul acela apare o mică rană, nu îi dă atenție. Monahii, în general se pun în seama lui Dumnezeu când vine voba de boli.

Rana se suprainfectează și ajunge la un TBC osos, ajunge să supureze continuu, cu fragmente de os. În fine, merge la spital, doctorii de acolo îi spun că infecția e generalizată în tot brațul și că acesta trebuie amputat, altfel se ajunge la septicemie și moare.

Citește și: Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac!Ediție specială ”360 de grade”: Când devine astrologia un instrument periculos (VIDEO)Horoscopul pentru perioada 7-14 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Și el, într-un moment de inspirație, spune că «dacă tot mor, măcar să mor întreg. Nu îmi tăiați niciun braț, mă întorc la mănăstire». 

Sfântul Ioan Iacob Hozevitul era un mare tămăduitor cu plante și când părintele Ioanichie se întoarce în mănăstire îi spune să stea liniștit pentru că se va ocupa el de boala lui. Astfel, începe să îi spele rana cu o tinctură pe care el o făcuse din plante din deșert. În câteva zile, săptămâni, nu numai că rana se închide, dar dispare și TBC-ul osos. Aici e de remarcat un fapt. Nu a fost doar fitoterapie. Părintele Ioanichie Pârâială povestește că în momentul în care sfântul Ioan Iacob îi spăla mâna, durerile încetau și că era suficient să-l atingă pe acea rană că nu numai că nu mai simțea durerea, dar simțea în inimă o pace, o bucurie încât avea toată nădejdea că sfântul îl va vindeca. Și iată că a fost vindecat”, a povestit Cristian Curte. 
 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   ediția specială
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade