Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Analiza numerologică a anului 2017 (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Analiza numerologică a anului 2017 (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” despre cum se prezintă anul 2017 din punct de vedere numerologic. Consultantul Cristian Pompei și numerologul Valeriu Pănoiu au analizat reperele principale de care ar trebui să ținem cont în anul care abia a început.

2017 este un an cu vibrație 1, deci un an al noilor începuturi, unul benefic pentru pentru cei care vor să meargă pe un alt drum în viață sau pentru cei care vor să se ridice din situațiile care i-au ținut blocați până acum.

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Secretele longevității și alimentele care întineresc (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiEdiția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității (VIDEO)Horoscopul perioadei 21 - 28 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)

De asemenea, în acest an ne putem folosi mai mult de relațiile de prietenii, dar ne și întoarcem mai mult cu fața spre divinitate. 

Totuși, în acest an trebuie să acordăm o mai mare atenție modului în care vorbim: pe cine condamnăm, pe cine supărăm, cu cine ne certăm.

Ediție specială ”360 de grade”: Analiza numerologică a anului 2017

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Despre pericolele din casele noastre (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei (VIDEO)Horoscopul perioadei 14 - 21 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   alina badic,   cristian pompei,   valeriu panoiu,   numerologie ,   2017,   analiza nuemrologica
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade