Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Analiza numerologică a anului 2017 (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Analiza numerologică a anului 2017 (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” despre cum se prezintă anul 2017 din punct de vedere numerologic. Consultantul Cristian Pompei și numerologul Valeriu Pănoiu au analizat reperele principale de care ar trebui să ținem cont în anul care abia a început.

2017 este un an cu vibrație 1, deci un an al noilor începuturi, unul benefic pentru pentru cei care vor să meargă pe un alt drum în viață sau pentru cei care vor să se ridice din situațiile care i-au ținut blocați până acum.

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)S-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

De asemenea, în acest an ne putem folosi mai mult de relațiile de prietenii, dar ne și întoarcem mai mult cu fața spre divinitate. 

Totuși, în acest an trebuie să acordăm o mai mare atenție modului în care vorbim: pe cine condamnăm, pe cine supărăm, cu cine ne certăm.

Ediție specială ”360 de grade”: Analiza numerologică a anului 2017

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   alina badic,   cristian pompei,   valeriu panoiu,   numerologie ,   2017,   analiza nuemrologica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade