Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Bolile sunt mesaje ale sufletului. Afecțiunile pot avea și cauze spirituale, iar cei care iubesc se vindecă mai repede (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Bolile sunt mesaje ale sufletului. Afecțiunile pot avea și cauze spirituale, iar cei care iubesc se vindecă mai repede (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit sâmbătă, în cadrul ediției speciale a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, terapeutul Risvan Rusu, consultantul Cristian Pompei și anticarul Lucrețiu Tudor, despre cauzele subtile ale bolilor.

Risvan Rusu a susținut că, excluzând alopatia, putem intra în cauzele spirituale vechi. Acesta este de părere că tot ce înseamnă boală genetică, ereditară, nu este departe de cauzele spirituale. Astfel, poate fi identificată o legătură clară între anumite boli genetice sau predispoziții genetice și anumite suferințe avute în trecut sau legate de neam.

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Profeții despre România / Transformare majoră (VIDEO)În plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorEdiție specială "360 de grade": Previziunile zodiacului chinezesc pentru luna șobolanului (VIDEO)

La rândul său, Cristian Pompei a susținut că o afecțiune este un marcaj, un semn, iar respectiva persoană a greșit. Acesta a dat exemplu durerilor de cap, care pot apărea la persoanele ce țin prea mult la părerile lor, consideră că mereu au dreptate și nu sunt dispuse să accepte și părerile altora. Bineînțeles, cauzele pot fi interne și externe.

”Sunt cauze moștenite din generație, dar și unele venite din refuzul nostru de a ne deschide spre Dumnezeu și spre iubire”, a completat Lucrețiu Tudor.

Invitații au dat și exemplul problemelor la nivelul ficatului și a fierii, care pot apărea la persoanele care au relații tensionate cu cei din jurul lor.

Citește și: Horoscopul perioadei 16 - 23 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Aceștia au insistat că, dacă ai o suferință gravă, trebuie să existe întâi un blocaj în calea energiilor divine, iar cei care iubesc se vindecă mai repede.

Ediție specială ”360 de grade”: Bolile sunt mesaje ale sufletului

 

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade