Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Ce putere are apa sfințită de Bobotează (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Ce putere are apa sfințită de Bobotează (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de părintele Visarion Alexa, anticarul Lucreţiu Todoroiu și inginerul Sorin Dinea despre sfințirea apei de Bobotează și proprietățile acesteia. 

”Apa sfințită nu are efecte magice. De exemplu o doamnă a luat apă sfințită de la Bobotează, s-a dus acasă, i-a ieșit în față soțul foarte supărat și ea, ca să-l calmeze i-a dat cu apa sfințită între ochi. El s-a înfuriat și ea s-a întors înapoi și i-a spus părintelui că apa sfințită nu funcționează. 

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Secretele longevității și alimentele care întineresc (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiEdiția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității (VIDEO)Horoscopul perioadei 21 - 28 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)

Ceea ce a uitat doamna respectivă să pună în uzul apei sfințite este smerenia. Demonul nu fuge neapărat de apă cât fuge de smerenie”, a explicat preotul Visarion Alexa. 

”Sfințirea apei nu ține doar de prezența argintului din cruce și a busuiocului alăturat. Sunt foarte mulți care cred că sfințirea apei se face prin introducerea crucii de argint în apă. Sfințirea apei se poate face și cu o cruce de lemn și doar cu mâna”, a adugat Sorin Dinea.

Ediție pecială ”360 de grade”: Ce putere are apa sfințită de Bobotează

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Despre pericolele din casele noastre (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei (VIDEO)Horoscopul perioadei 14 - 21 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade,   editie speciala
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade