Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Ce putere are apa sfințită de Bobotează (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Ce putere are apa sfințită de Bobotează (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de părintele Visarion Alexa, anticarul Lucreţiu Todoroiu și inginerul Sorin Dinea despre sfințirea apei de Bobotează și proprietățile acesteia. 

”Apa sfințită nu are efecte magice. De exemplu o doamnă a luat apă sfințită de la Bobotează, s-a dus acasă, i-a ieșit în față soțul foarte supărat și ea, ca să-l calmeze i-a dat cu apa sfințită între ochi. El s-a înfuriat și ea s-a întors înapoi și i-a spus părintelui că apa sfințită nu funcționează. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)'Suntem căsătoriți de 15 ani. De 5 ani cochetăm cu ideea de swing! Am petrecut o seară în 3 cu un al bărbat, iar mie..'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Ceea ce a uitat doamna respectivă să pună în uzul apei sfințite este smerenia. Demonul nu fuge neapărat de apă cât fuge de smerenie”, a explicat preotul Visarion Alexa. 

”Sfințirea apei nu ține doar de prezența argintului din cruce și a busuiocului alăturat. Sunt foarte mulți care cred că sfințirea apei se face prin introducerea crucii de argint în apă. Sfințirea apei se poate face și cu o cruce de lemn și doar cu mâna”, a adugat Sorin Dinea.

Ediție pecială ”360 de grade”: Ce putere are apa sfințită de Bobotează

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade,   editie speciala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade