Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade ​​​​​​​Ediție specială ”360 de grade”: Cum afectează sezonul rece sănătatea articulațiilor (VIDEO)

​​​​​​​Ediție specială ”360 de grade”: Cum afectează sezonul rece sănătatea articulațiilor (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitata sa doctor Cipriana Dimitrakopoulos, despre cum putem reduce durerile reumatice în sezonul rece. 

Medicul a explicat că temperaturile scăzute pot fi o cauză a durerilor articulare, dar acestea pot apărea și cu mult timp înaintea expunerii la frig. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Previziunile zodiacului chinezesc pentru perioada 18 noiembrie -18 decembrie (VIDEO)Declarația halucinantă a Stelei Popescu, la ultima apariție în public. Cadoul i-a căzut din mână, apoi a spus:Ce s-a găsit în casa Stelei Popescu după moartea acesteia. Detalii care își dau fiori reci pe șira spinăriiHOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

”În sezonul rece temperatura scăzută, umiditatea crescută și variațiile bruște ale presiunii atmosferice au un efect negativ asupa întregului organism și implicit asupra articulațiilor noastre, intensificând durerile articulare. 

Durerile articulare pot apărea cu mult timp înaintea expunerii la frig, odată cu variațiile bruște ale presiunii atmosferice. Sezonul rece poate fi considerat o cauză a durerilor articulare, dar, în niciun caz nu trebuie considerată singura cauză. Aceasta trebuie căutată cu foarte multă responsabilitate de medicul curant. 

În sezonul rece, frigul favorizează procesul inflamator la nivel articular. Atunci când încercăm să evităm o alunecare pe gheață, contractăm foarte mult musculatura membrelor inferioare și a coloanei vertebrale și suprasolicităm articulațiile.

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?HOROSCOPUL perioadei 11 - 18 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de MARIA CIOBANU (VIDEO)

Tot o suprasolicitare a articulațiilor apare la cei care practică sporturi de iarnă, în special la cei care practică sky-ul. 

Un alt aspect este faptul că în perioada rece ne hidratăm mult mai puțin iar această hidratare își pune amprenta și asupra articulațiilor noastre”, a explicat Cipriana Dimitrakopoulos.

Ediție specială ”360 de grade”: Cum afectează sezonul rece sănătatea articulațiilor

Citește și: Horoscopul perioadei 4 - 11 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de deochi, blesteme și vampirism energetic (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Noiembrie, luna misterelor și a premonițiilor (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade,   editie speciala,   articulatii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade