Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Cum alegem numele unei afaceri pentru ca aceasta să fie prosperă (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum alegem numele unei afaceri pentru ca aceasta să fie prosperă (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, specialist în astrologia chineză, despre ce trebuie să facem pentru a avea o afacere prosperă și care sunt secvenţele de cifre sau de litere care pot atrage bogăţia. 

De asemenea, în cadrul emisiunii s-a discutat despre alegerea corectă a spaţiului pentru activitatea noastră, despre modul în care putem activa un business, în funcţie de elementul care îl reprezintă. 

Ediție specială ”360 de grade”: Cum alegem numele unei afaceri pentru ca aceasta să fie prosperă

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Un avion de vânătoare românesc a deschis focul asupra unui OZN Incredibil! Ce a fost găsit în poşeta Elenei Ceaușescu după execuţieEdiție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?HOROSCOPUL perioadei 11 - 18 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de MARIA CIOBANU (VIDEO)

”La noi, este împământenit ca un om când își deschide afacerea să o numeacă «Vasilică SRL», după numele lui. Dacă el, în viața lui, a pierdut bani, și Vasilică SRL probabil că o să piardă bani”, a explicat Marian Golea. 

Acesta a precizat că, pentru ca o afacere să devină prosperă, numele firmei trebuie să conțină doi «o». 

Citește și: Horoscopul perioadei 4 - 11 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de deochi, blesteme și vampirism energetic (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Noiembrie, luna misterelor și a premonițiilor (VIDEO)

”«Google» nu înseamnă nimic în limba engleză. Nimeni nu se gândește că are doi «o». Doi «o» reprezintă infinitul, bani, putere, aduce prosperitate. Să ne gândim la «Yahoo», «Bloomberg», «Facebook»”, a spus specialistul. 

”În momentul în care vă deschideți o firmă, oricât de mică sau de mare, în loc de «u», puneți doi «o»”, a adăugat Anca Dimancea. 
 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   ediția specială
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade