Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Cum alegem numele unei afaceri pentru ca aceasta să fie prosperă (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum alegem numele unei afaceri pentru ca aceasta să fie prosperă (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, specialist în astrologia chineză, despre ce trebuie să facem pentru a avea o afacere prosperă și care sunt secvenţele de cifre sau de litere care pot atrage bogăţia. 

De asemenea, în cadrul emisiunii s-a discutat despre alegerea corectă a spaţiului pentru activitatea noastră, despre modul în care putem activa un business, în funcţie de elementul care îl reprezintă. 

Ediție specială ”360 de grade”: Cum alegem numele unei afaceri pentru ca aceasta să fie prosperă

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmEdiţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)

”La noi, este împământenit ca un om când își deschide afacerea să o numeacă «Vasilică SRL», după numele lui. Dacă el, în viața lui, a pierdut bani, și Vasilică SRL probabil că o să piardă bani”, a explicat Marian Golea. 

Acesta a precizat că, pentru ca o afacere să devină prosperă, numele firmei trebuie să conțină doi «o». 

Citește și: Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)

”«Google» nu înseamnă nimic în limba engleză. Nimeni nu se gândește că are doi «o». Doi «o» reprezintă infinitul, bani, putere, aduce prosperitate. Să ne gândim la «Yahoo», «Bloomberg», «Facebook»”, a spus specialistul. 

”În momentul în care vă deschideți o firmă, oricât de mică sau de mare, în loc de «u», puneți doi «o»”, a adăugat Anca Dimancea. 
 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   ediția specială
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade