Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de atacurile energetice (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de atacurile energetice (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbot în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Ingrid Baciu, terapeut, Marian Golea, maestru astrologie chineză, Cristian Pompei, consultant, și Lucrețiu Tudoroiu, editor, despre cum să ne păstrăm aura intactă, ce exerciții de protecție putem face, cum procedează cei care au nevoie de energia ta și cum putem să curățăm spațiul din casele noastre, despre sfera și crucea de lumină, despre tehnica respirației energetice și despre vârtejul purificator.

Unele plante sunt foarte eficiente pentru curățarea casei noastre de energiile negative. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

”Știm foarte bine că una din plantele importante este busuiocul, care este un protector al familiei. 

Salvia, frunzele de salvie se folosesc cu succes în neutralizarea energiilor negative. Rozmarinul este iarăși o plantă extrem de interesantă pentru că promovează iubirea și aici ne referim la iubirea spirituală. 

Oregano promovează fericirea și armonia în casă. 

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Bețișoarele aromate de santal purifică”, a explicat Cristian Pompei. 

Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de atacurile energetice

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citește și: 360 de grade: Astrologia indiană ne vorbește despre personalitatea și energia noastră (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Rolul postului. Un înalt sens religios, un exercițiu de practicare a virtuții (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce alimente consumăm în perioada POSTULUI. Sunt sănătoase toate produsele de post? (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade,   editie speciala,   atacuri energetice
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade