Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Cum poate pătrunde răul în viața oamenilor (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum poate pătrunde răul în viața oamenilor (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” , alături de invitații săi, preot Visarion Alexa, Adrian Cacovean-medic, Cristian Pompei-consultant şi Lucreţiu Tudoroiu-anticar, despre forţa binelui, dar şi despre forţa răului, despre modul în care distructivul poate pătrunde în viaţa noastră, influenţând câteodată, până la cel mai profund nivel, despre cum putem atrage asupra destinului nostru schimbări majore pe care le putem anula foarte greu. 

”Eu aș spune că răul vine din lipsa de iubire. Teama, frica, dorința de putere, mania, frustrarea, orgoliul, minciuna, cred că sunt câteva cauze care pot provoca răul. Aceste lucruri, amplificate, pot să ajunge la lucruri extrem de neplăcute. Pentru a înțelege răul trebuie să ne înțelegem și să ne depășim noi, ca oameni. Să depășim anumite probleme ale trecutului”, a declarat Cristian Pompei.

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Secretele longevității și alimentele care întineresc (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiEdiția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității (VIDEO)Horoscopul perioadei 21 - 28 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)

”Eu aș spune că răul se poate defini prin lipsa binelui, la fel cum întunericul se definește prin lipsa luminii. Lipsa binelui înseamnă lipsa lui Dumnezeu și a iubirii din viața noastră. Ținând cont de acest aspect, răul este o lipsă în viața noastră. Răul nu poate pătrunde acolo unde este iubire, acolo unde este Dumnezeu. Așa pătrunde răul, când omul renunță să-l pună în centrul existenței sale pe Dumnezeu”, a precizat Adrian Cacovean.

Ediție specială ”360 de grade”: Cum afectează sezonul rece sănătatea articulațiilor

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade