Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate de noi sau de strămoși (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate de noi sau de strămoși (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi Cristian Pompei, consultant, Dragoş Bogdan, specialist echilibrări energetice şi Ion Bucur, psihoterapeut, despre faptul că orice lucru făcut de noi sau de predecesorii noştri lasă o amprentă energetică. 

Ediție specială ”360 de grade”: Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate de noi sau de strămoși

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Dezechilibre pentru cei care sunt sursă de suferință pentru ceilalți (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce dezechilibru au persoanele care nu reușesc niciodată să-și atingă scopul (VIDEO)Horoscopul pentru jumătatea lunii septembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Ingrid Baciu (VIDEO)

Se pot corecta greşelile acestora? Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate, dezechilibrele care au avut loc în urma abandonurilor, crimelor sau renegărilor? Cum ieşim din modelele nefaste, conştientizând repetiţiile şi dezactivând efectele lor? 

În emisiune s-a mai vorbit și despre constelaţiile familiale şi dinamica generaţiilor, despre modul în care putem afla lucruri importante din memoria familiei, pentru a ne raporta altfel la modelele karmice. 

”Din punct de vedere energetic, ne raportăm la familia de origine, iar prin familia de origine, atât cea parternă, cât și cea maternă ne raportăm la toți cei care au fost, ca strămoși. După ce ne raportăm la această zonă de familie, de origine, ne raportăm la satul, comuna, orașul și zona în care ne-am năstcut. Mai departe, ne raportăm la nivel de țară, de continent. Mai departe ne raportăm la sistemul global și la sistemnul universal”, a declarat Dragoș Bogdan. 

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Despre experimentul Philadelphia și astronautul sculptat pe o catedrală (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Despre oamenii cu puteri paranormale (VIDEO)Horoscopul perioadei 10 - 17 septembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

„Constelațiile familiale sunt o metodă de intervenție, o metodă de lucru și de dezvoltare personală care pleacă de la observația că o abordare strict individuală are limite, în schimb o abordare privind individul care parte din ceva mai mare, ca parte dintr-un alt întreg care e mai mare decât el, are niște avantaje”, a explicat și Ion Bucur. 

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade,   editie speciala
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade