Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii 360 de grade despre regulile de bază Feng Shui pe care le putem aplica în casele noastre pentru a atrage prosperitatea, despre amprenta casei și modul în care putem dinamiza energiile.

Invitații Alinei Bădic au fost doctorul Carmen Pletea, terapeutul Ingrid Baciu și specialistul Feng Shui Marian Golea. Aceștia au explicat cât de important este ca, periodic, să facem o curățare energetică a casei. 

Citește și: HOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Un avion de vânătoare românesc a deschis focul asupra unui OZN Incredibil! Ce a fost găsit în poşeta Elenei Ceaușescu după execuţieEdiție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?

Totodată, ei au prezentat mai multe reguli pentru atragerea energiei în casele noastre, una dintre acestea fiind ca spațiul de la intrare să fie mereu curat, luminat, liber și neîncărcat de diverse obiecte.

Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   Feng Shui,   curățare energetică
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade