Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Fiecare om e predispus la o anumită boală, în funcție de tipologia din care face parte (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Fiecare om e predispus la o anumită boală, în funcție de tipologia din care face parte (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii "360 de grade" despre bolile la care sunt predispuși oamenii, în funcție de tipologia lor. 

Invitații Alinei Bădic au fost farmacista Ioana Cacovean, chirurgul Adrian Cacovean și astrologul Valeriu Pănoiu.

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Ce spun ochii tăi despre tine (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratEdiție specială ”360 de grade”: Ce spun semnele de pe corp despre noi (VIDEO)

Ei au explicat de ce, de exemplu, oamenii invidioși pot suferi mai ales de boli cardiovasculare, cei stresați sunt predispuși la diabet, oamenii certăreți la gastrită, hipertensiune și depresie, oamenii fricoși la boli hepatice, iar melancolicii sunt predispuși la afecțiuni ale sângelui.

Ediție specială ”360 de grade”: Fiecare om e predispus la o anumită boală, în funcție de tipologia din care face parte

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   boli,   tipologii de oameni,   Adrian Cacovean,   Ioana Cacovean,   valeriu panoiu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade