Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Valeriu Pănoiu, numerolog, Simona Popescu, terapeut, Ingrid Baciu, consultant, Dragoș Bogdan, terapeu, despre anul 2018, an numerologic de vibrație 2, un an al parteneriatelor și al consolidării relatiilor. Ce este de bun augur în 2018, ce ritualuri putem face pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent, un an în care binele și răul se completează, aducând echilibrul. 

Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea

Citește și: Horoscopul perioadei 20-27 ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmEdiţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)

”Esențială în 2018 este iertarea. Iertarea de noi înșine, să ne cerem iertare de la ceilalți, pentru că altfel nu vom putea merge înainte. După care, purificarea în mediul exterior și pentru asta ar fi foarte bine, măcar o dată pe săptămână să ne facem niște băi cu sare”, a spus Simona Popescu.

”Când facem duș, cine nu are inițiere poate să roage apa să-i curețe toată supărarea, tristețea”, a adăugat Dragoș Bogdan.

”Trebuie ca noi să credem că acel lucru funcționează. Asta este important în acest an. 

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)

După care, casa mea. În momentul în care intru în casă și mă lovește brusc o stare de tristețe, însemnă că în casă este ceva nelalocul lui. Și atunci încep să curăț, că folosesc salvie, că folosesc tămâie, smirnă, uleiul de trandafir... În fiecare seară să aprindem câte o căndeluță, să începem să avem practica meditației, asta apropo de curățarea sufletului. Nu poate să spună nimeni că nu are pe zi cinci minute în care să se ducă în locul în care se simte cel mai sigur în casă și să se concentreze pe respirație. În felul acesta reușești să faci un pic de liniște, să potolești gândurile”, a mai spus terapeutul Simona Popescu. 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade