Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Leacuri pentru tratarea durerilor de cap (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Leacuri pentru tratarea durerilor de cap (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit sâmbătă, în cadrul ediției speciale a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, terapeutul Risvan Rusu, consultantul Cristian Pompei și anticarul Lucrețiu Tudor, despre leacurile pentru tratarea durerilor de cap.

Consultantul Cristian Pompei a insistat că niciun leac nu va avea efect dacă nu ne schimbăm modalitatea de gândire și de comportament, dacă nu învățăm să ne exprimăm și să acceptăm afecțiunea și iubirea, dacă nu încercăm măcar să iertăm și să uităm.

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Biserica Ortodoxă explică de ce Regele Mihai va fi înmormântat pe întunericPoze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. FotoEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Pentru vindecarea durerilor de cap, invitații au recomandat rugăciunea, inhalațiile cu vapori de mentă și leuștean și frecarea frunții cu o jumătate de lămâie. Acestea, însă, nu sunt singurele leacuri propuse.

Invitații au vorbit în cadrul acestei ediții și despre leacurile pentru alte afecțiuni. Emisiunea poate fi urmărită în întregime AICI.

Ediție specială ”360 de grade”: Leacuri pentru tratarea durerilor de cap

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

 

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade,   Risvan Rusu,   cristian pompei,   Lucrețiu Tudor,   leacuri,   afectiuni,   tratamente
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade