Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială "360 de grade": Limbajul trupului, un gest este asemenea cuvintelor (VIDEO)

Ediție specială "360 de grade": Limbajul trupului, un gest este asemenea cuvintelor (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii "360 grade" despre limbajul trupului și cum un gest poate transmite la fel de mult precum cuvinte. S-a discutat de asemenea despre semnele tranmise de mișcările capului, de contactul vizual sau despre ce înseamnă mâinile deschise, brațele încrucișate sau palemle încleștate.

"Semnele din naştere ne vorbesc despre soarta noastră, despre viitor şi despre noroc. Putem recunoaşte prevestiri bune sau rele, în funcţie de acestea, pot fi ele mesaje din alte vieţi, sunt gesturile asemenea cuvintelor".

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăEdiţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)

Invitații emisiunii au fost Ingrid Baciu, terapeut, Cristian Pompei, consultant, Lucreţiu Tudoroiu, editor şi Marian Golea, specialist feng shui.

Ediție specială "360 de grade": Limbajul trupului, un gest este asemenea cuvintelor

 

Citește și: Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)


 

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Bădic,   semne,   limbajul trupului
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade