Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Luna fantomelor - Nu fotografiați și nu vă plimbați la ore târzii (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Luna fantomelor - Nu fotografiați și nu vă plimbați la ore târzii (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, specialist în astrologia chineză, despre luna fantomelor.

Ediție specială ”360 de grade”: Luna fantomelor - Nu fotografiați și nu vă plimbați la ore târzii

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Dezechilibre pentru cei care sunt sursă de suferință pentru ceilalți (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce dezechilibru au persoanele care nu reușesc niciodată să-și atingă scopul (VIDEO)Horoscopul pentru jumătatea lunii septembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Ingrid Baciu (VIDEO)

”Luna iulie a fost o prelungire a lunii iunie. Se întâmplă foarte rar în calendarul asiatic, o dată la trei ani se adaugă o lună, ceea ce s-a întâmplat luna trecută și am avut două luni de oaie și iată că luna de maimuță începe foarte târziu. Ea se numește luna a șaptea a anului. Această lună se numește luna fantomelor”, a explicat Marian Golea. 

În această perioadă trebuie să se țină cont de mai multe lucruri. 

”Odată ce apune soarele trebuie să fim mai atenți. În primul rând, doamnele și domnișoarele trebuie să aibă mare grijă. Anul acesta se știe că există o energie destul de nocivă pe sectorul de sud-vest al femeii casei și anume o stea de furturi, o stea de deposedări, nu numai materiale. Ele pot fi trădate, atacate. 

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Despre experimentul Philadelphia și astronautul sculptat pe o catedrală (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Despre oamenii cu puteri paranormale (VIDEO)Horoscopul perioadei 10 - 17 septembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

Aproape ca niciodată, se întinde până pe 19 septembrie această lună, cu un vârf pe 5 septembrie. 

În această perioadă, nu trebuie să se meargă pe străzi mai întunecoase noaptea. Tot acum putem să aflăm de mai multe sinucideri sau tentative de sinucidere. Întotdeauna luna fantomelor vine cu aceste probleme, pornite din depresii, din probleme emoționare care cumva sunt exagerate de persoana respectivă.

Atenție foarte mare, sunt mai predispuse la înec persoanele care nu știu să înoate sau nu sunt stăpâne pe situație, și mai ales copiii. 

citeste mai departe

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Despre karma bucureștenilor (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Despre locurile ”necurate” din București (VIDEO)Horoscopul perioadei 2 - 9 septembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   ediția specială
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade