Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Luna iunie, lună de cal, sub elementul foc yang. Pot apărea incendii, explozii, accidente (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Luna iunie, lună de cal, sub elementul foc yang. Pot apărea incendii, explozii, accidente (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, maestru astrologie chinezească, despre luna iunie, o lună de cal sub elementul foc yang, o lună mai puţin echilibrată decât luna mai, a cărei problemă principală poate fi lipsa răbdării în comunicare. 

”Luna iunie este mai puțin echilibrată decât luna mai datorită faptului că, de data aceasta, spre deosebire de mai, nu mai avem nicio energie benefică dată de acele combinații de energii despre care vorbeam în luna mai și în luna aprilie. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Incredibil ce e în Ajun! Cum va fi vremea până la CrăciunPoze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. FotoEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Noi am spus încă de la începutul anului, că anul acesta avem un exces din două elemente, focul și apa. Iată că ne confruntăm și ne-am confruntat cu aceste probleme, așa cum, vom avea, la un moment dat, secetă. 

Din punct de vedere al regimului apei, sunt aceste alunecări de teren, acum ne așteptăm la explozii, la incendii pentru că vine acest exces de foc. Luna de cal aduce elementul de foc, yang, deasupra unui alt foc yang, care este al calului. Atunci, eu m-aș aștepta la mici probleme legate de tot ce ține de elementul foc, dar în negativ, din păcate”, a explicat Anca Dimancea. 

Ediție specială ”360 de grade”: Luna de cal, sub elementul foc yang. Pot apărea incendii, explozii, accidente

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

”Este o lună a nerăbdării. Toată lumea, o să vedeți, este într-o grabă de a termina lucrurile, plus că vor apărea foarte multe conflicte. Din punctul nostru de vedere, se pare că vestul în continuare va fi afectat, dacă ne gândim global, vestul reprezentând atât Europa de vest, cât și Statele Unite. 

Nu ar fi o surpriză pentru noi, dacă am auzi despre explozii în partea de sud, cu foc, sau accidente mult mai puternice în partea de sud. 

În rest, îi sfătuim pe toți, mai ales pe cei care sunt născuți în zodia calului să aibă foarte mare atenție la sănătate, mai ales cei care au probleme cu inima. 

Citește și: 360 de grade: Astrologia indiană ne vorbește despre personalitatea și energia noastră (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Rolul postului. Un înalt sens religios, un exercițiu de practicare a virtuții (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce alimente consumăm în perioada POSTULUI. Sunt sănătoase toate produsele de post? (VIDEO)

Nu este o lună formidabilă. Aduce încă un justițiar în scenă, acest cal. S-ar putea să ne trezim cu mișcări de stradă, cu acțiuni în forță ale justiției”, a spus, la rândul lui, Marian Golea. 

”De asemenea, în partea de vest a lunii e posibil să auzim de niște acte teroriste, se accentuează și metalul în anumite sectoare și vestul și nord-vestul sunt afectate”, a adăugat Anca Dimancea. 
 

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   alina badic,   editie speciala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade