Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Noiembrie, luna misterelor și a premonițiilor (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Noiembrie, luna misterelor și a premonițiilor (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Ingrid Baciu, terapeut, Cristian Pompei, consultant, Lucreţiu Tudoroiu, anticar şi Dragoş Bogdan, terapeut, despre luna noiembrie, lună a misterelor şi premoniţiilor, a unei legături puternice cu lumea de dincolo, o lună a situaţiilor duse la extrem şi a activărilor karmice. 

Se spune că această lună are legătură cu ceea ce ne aşteaptă. Favorabil tăierii legăturilor cu tot ceea ce este negativ din trecut. 

Citește și: HOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Un avion de vânătoare românesc a deschis focul asupra unui OZN Incredibil! Ce a fost găsit în poşeta Elenei Ceaușescu după execuţieEdiție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?

”Este o lună a luptei între bine și rău. Este o lună de mari schimbări sociale și profesionale, individuale. Este posibil ca anumite răni mai vechi ale fiecăruia, nu neapărat doar rănile afective, rănile vechi se pot actova și de aici pot apărea mari probleme pe un anumit domeniu. Deciziile noastre pot fi agresate. Putem să avem momente în acer nu putem lua o decizie bună într-un domeniu. Se activează și legătura cu lumea de dincolo. În an sunt două porți foarte importante unde aș spune că răul își dă mâna cu binele și binele își dă mâna cu răul. Este vorba de martie și octombrie-noiembrie când se deschid niște lucruri și din acele uși ies și lucruri rele. Dar acele lucruri să nu fie activate de noi pentru că aici poate să apară iarăși o agresiune. În momentul în care nu pot să iau o decizie foarte importantă sau să las rana așa cum este, pot să mă autoagresez”, a explicat Cristian Pompei. 

Ediție specială ”360 de grade”: Noiembrie, luna misterelor și a premonițiilor

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   ediția specială
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade