Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, preot Visarion Alexa, Lucreţiu Tudoroiu, editor şi anticar, și Cristian Curte, jurnalist, despre spăvedania din postul Crăciunului. 

”Ceea ce eu le spun în această perioadă enoriașilor mei este că ar trebui să depășească creștinismul juridic pe care îl parctică, un creștinism care a aduc un oarecare faliment omului pentru că omul a uitat că această mare bogăție pe care creștinismul ne-au lăsat-o este, în primul rând unirea cu Dumnezeu și căutarea lui Dumnezeu. 

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealEdiţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)

Un creștinsm juridici bazat pe greșeli, pedepse sabotează sufletește omul. Mai ales în această perioadă foarte multe persoane se apropie de biserică și vin, într-un fel ca la judecată. 

Dacă ne ducem în direcția aceasta, atunci creștinismul nostru se transformă într-o instranță juridică și omul crede că atunci când vine la spovedanie, el trebuie să vină cu hârtiuța”, a spus preotul Visarion Alexa. 

Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim

Citește și: Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade