Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială 360 de grade: Parcurile și apele alungă energiile negative din centrul oraşelor (VIDEO)

Ediție specială 360 de grade: Parcurile și apele alungă energiile negative din centrul oraşelor (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, profesor universitar Iancu Gheorghe, consultantul Cristian Pompei și anticarul Lucrețiu Teodoroiu, despre locuri binecuvântate şi pelerinaje având ca scop vizitarea unor mânăstiri, locuri sfânte şi pline de o încărcătură spirituală, despre arborii minune în preajma cărora ni se îndeplinesc dorinţele, dar şi despre energia benefică a parcurilor sau a apelor care alungă energiile negative din centrul oraşelor.

”O zonă cu potențial negativ se poate transforma în zonă pozitivă fără niciun fel de problemă. Nu întâmplător, în anumite zone cu un potențial negativ s-au construit fântâni. Vă dau ca exemplu fântâna cea mare de la Piața Unirii și șirul de fântâni. În primul rând, o fântână presupune apă și apa este un element foarte important de curățare, de spălare a tuturor lucrurilor mai puțin benefice care ne înconjoară. Fântâna de la Unirii este într-o intersecție. Deci, această negativitate care a fost în zona respectivă datorată construcției este transformată în ceva echilibrat. Nu întâmplător, lângă fântână este un mic părculeț și acel părculeț creează, între betoane, un echilibru”, a declarat Cristian Pompei. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăS-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

”În Olanda, la Haga, lângă fiecare bloc este un parc mai mic de o sută de metri pătrați, cu apă, cu tot ce îi trebuie. Și exact asta face, îmbunătățește starea mediului, crește potențialul, crește vibrația”, a spus și profesorul Gheorghe Iancu. 

Ediție specială ”360 de grade”: Cum poate fi încetinită îmbătrânirea prematură

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   editie speciala,   alina badic,   parcuri,   ape,   fantani
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade