Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială 360 de grade. Părintele Arsenie Boca: Ce rămâne neplătit pe lumea asta plătim pe lumea cealaltă (VIDEO)

Ediție specială 360 de grade. Părintele Arsenie Boca: Ce rămâne neplătit pe lumea asta plătim pe lumea cealaltă (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi preot Visarion Alexa, Cristian Curte, Radio România Actualităţi, Cristian Pompei, consultant şi Sorin Dinea, inginer, despre învățăturile părintelui Arsenie Boca

”Părintele, înainte de a fi un foarte cunoscut și un foarte puternic duhovnic, eu cred că el a fost un liant al sufletului. Cred că acest văzător cu duhul, el a avut o misiune pe care poate noi încă acum nu o înțelegem. (...) Părintele avertiza și le oferea oamenilor o nouă șansă ca să înțeleagă ce au făcut, greșelile pe care le-au făcut și să-și schimbe viața. În afară de faptul că era văzător cu duhul, avea acces la o bancă de date a lui Dumnezeu. Acele persoane care ajungeau la el, nu oricine ajungea la părintele, mai aveau o șansă să se schimbe”, a spus Cristian Pompei. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”, despre semnele care ne pot aduce noroc și cele care ne pot aduce ghinion (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Semnele vizibile pe corp și pe faţă ne aduc mesaje și ne vorbesc despre caracterul nostru (VIDEO)Horoscopul pentru finalul lunii iulie, prezentat de Alina Bădic alături de Vanda Florea (VIDEO)

”Părintele face o legătură directă între păcate și boală, între păcat și suferință. Părintele vede în toate o cauzalitate”, a spus și părintele Visarion Alexa. 

Ediție specială ”360 de grade”. Părintele Arsenie Boca: Ce rămâne neplătit pe lumea asta plătim pe lumea cealaltă

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   părintelui Arsenie Boca
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade