Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială 360 de grade. Părintele Arsenie Boca: Ce rămâne neplătit pe lumea asta plătim pe lumea cealaltă (VIDEO)

Ediție specială 360 de grade. Părintele Arsenie Boca: Ce rămâne neplătit pe lumea asta plătim pe lumea cealaltă (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi preot Visarion Alexa, Cristian Curte, Radio România Actualităţi, Cristian Pompei, consultant şi Sorin Dinea, inginer, despre învățăturile părintelui Arsenie Boca

”Părintele, înainte de a fi un foarte cunoscut și un foarte puternic duhovnic, eu cred că el a fost un liant al sufletului. Cred că acest văzător cu duhul, el a avut o misiune pe care poate noi încă acum nu o înțelegem. (...) Părintele avertiza și le oferea oamenilor o nouă șansă ca să înțeleagă ce au făcut, greșelile pe care le-au făcut și să-și schimbe viața. În afară de faptul că era văzător cu duhul, avea acces la o bancă de date a lui Dumnezeu. Acele persoane care ajungeau la el, nu oricine ajungea la părintele, mai aveau o șansă să se schimbe”, a spus Cristian Pompei. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Ce spun ochii tăi despre tine (VIDEO)'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Ediție specială ”360 de grade”: Ce spun semnele de pe corp despre noi (VIDEO)

”Părintele face o legătură directă între păcate și boală, între păcat și suferință. Părintele vede în toate o cauzalitate”, a spus și părintele Visarion Alexa. 

Ediție specială ”360 de grade”. Părintele Arsenie Boca: Ce rămâne neplătit pe lumea asta plătim pe lumea cealaltă

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade,   părintelui Arsenie Boca
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade