Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Religie versus ezoterism. Semnificația ascunsă și înțelegerea la nivel spiritual a universului (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Religie versus ezoterism. Semnificația ascunsă și înțelegerea la nivel spiritual a universului (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, preotul Visarion Alexa, consultatul Cristian Pompei, inginerul Sorin Ghinea și specialistul feng shui Marian Golea, despre punctul modul în care ne putem raporta cât mai corect la propriul destin, de la ce nivel curiozitatea devine tentaţie, cum ne ajută universul în funcţie de deciziile luate zilinic și cum putem înţelege la nivel spiritual legile lui. 

”Predicțiile, din punct de vedere științific, știu că sun foarte puține. De exemplu a predicta vremea e o știință, a încerca să înțelegi genetica unui copil în pântecele mamei prin niște analize este o știință, a încerca să identifici viitorul, evoluția aspirituală, culturală, socială a unui om, acolo nu mai e știință, e o pseudoștiință”, a declarat preotul Visarion Alexa. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)S-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Întrebat de ce se consideră că este greșit ca o planetă să ne influențeze viața, preotul a explicat: ”Pentru că ar însemna că dăm în idolatrie. Și totul pornește de la magii care au urmat steaua ca să îl găsească pe Hristos. Toată teologia și catolică, și protestantă, și ortodoxă văd în magi, la început, niște astrologi. Ei au fost astrologi înainte, au urmat steaua și apoi au ajuns la Iisus. Steaua i-a adus la Iisus, iar ei au renunțat la astrologie și l-au recunoscut pe Iisus ca împărat și Dumnezeu”.

”Când ajungi la ezoterism trebuie să te oprești cu știința. Când discuți și despre unele religii, trebuie să te oprești cu știința pentru că unele lucruri nu pot fi explicate științific”, a spus și Marian Golea.

Ediție specială ”360 de grade”: Religie versus ezoterism. Semnificația ascunsă și înțelegerea la nivel spiritual a universului

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   360 de grade,   religie,   ezoterism,   univers
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade