Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade ​​​​​​​Ediție specială ”360 de grade”: Respectarea poruncii a opta, condiție esențială pentru a trăi într-o comunitate (VIDEO)

​​​​​​​Ediție specială ”360 de grade”: Respectarea poruncii a opta, condiție esențială pentru a trăi într-o comunitate (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit, în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre protestele masive care au avut loc în România în ultimele cinci seri. 

Alături de invitații săi, preotul Visarion Alexa, consultantul Cristian Pompei, inginerul Sorin Ghinea și anticarul Lucrețiu Tudoroiu, aceasta a tratat subiectul dintr-o altă perspectivă și a discutat despre cât de importantă este respectarea poruncii a opta - ”Să nu furi!” - pentru a putea trăi într-o comunitate.

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate de noi sau de strămoși (VIDEO)​​​​​​​Ediție specială ”360 de grade”: Cum scăpăm de durerile articulare (VIDEO)Horoscopul pentru sfârșitul lunii iunie, prezentat de Alina Bădic, alături de astrologul Vanda Florea (VIDEO)

”Vine vremea unei schimbări, cred, a fiecăruia dintre noi”, a fost una dintre concluziile preotului Visarion Alexa.

Ediție specială ”360 de grade”: Respectarea poruncii a opta, condiție esențială pentru a trăi într-o comunitate

Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade