Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade ​​​​​​​Ediție specială ”360 de grade”: Respectarea poruncii a opta, condiție esențială pentru a trăi într-o comunitate (VIDEO)

​​​​​​​Ediție specială ”360 de grade”: Respectarea poruncii a opta, condiție esențială pentru a trăi într-o comunitate (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit, în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre protestele masive care au avut loc în România în ultimele cinci seri. 

Alături de invitații săi, preotul Visarion Alexa, consultantul Cristian Pompei, inginerul Sorin Ghinea și anticarul Lucrețiu Tudoroiu, aceasta a tratat subiectul dintr-o altă perspectivă și a discutat despre cât de importantă este respectarea poruncii a opta - ”Să nu furi!” - pentru a putea trăi într-o comunitate.

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăEdiţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)

”Vine vremea unei schimbări, cred, a fiecăruia dintre noi”, a fost una dintre concluziile preotului Visarion Alexa.

Ediție specială ”360 de grade”: Respectarea poruncii a opta, condiție esențială pentru a trăi într-o comunitate

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade