Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Rostirea anumitor sunete poate avea efect terapeutic pentru unele zone ale corpului (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Rostirea anumitor sunete poate avea efect terapeutic pentru unele zone ale corpului (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, alături de invitații săi,  cristaloterapeutul Ruxandra Benga, terapeutul Bogdan Dragoș Cristian și psihologul Mădălin Bratu, despre terapia prin sunete.

Rostind anumite sunete se acționează direct și pot fi terapeutice pentru diferite zone ale corpului.

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

”Terapia prin sunete provine din zona asiatică. Ei au constatat că în momentul în care un om suferă de o anumită boală, durerea provocată de acea boală provoacă un sunet, care este același pentru toate popoarele și care poate fi folosit drept terapie.

Este important de știut că în momentul în care învățăm vocalele, aceastea sunt foarte simple și le putem folosi cu succes în orice moment al zilei, spuse cu un ton scăzut”, a explicat Ruxandra Benga.

”Vocala «A» stimulează partea superioară a corpului, acționează asupra creierului, îmbunătățind foarte mult memoria, capacitatea de concentrare și îmbunătățind vederea și auzul.

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Pentru rinichi putem vorbi și de «U» prelung care vindecă afecțiunile pe meridianul rinichiului.

Vocala «E» peronunțată prelung are legătură cu afecțiunile din zona gâtului. În momentul în care avem chiar și probleme de comunicare, putem exersa acest «E» prelung. Vocala «E» este foarte utilă în momentul în care suntem răciți, în momentul în care avem boli ale gâtului.

«I» este o vocală extraordinar de importantă pentru că activeaază meridianul inimii. Este vocala care ține de afectivitate. Un «I» pronunțat prelung ne va deschide chakra inimii, aduce în aură mai multe expansivitate și ne va ajuta să ne expliram cu mai multă usurință afectivitatea, să primim și să dăruim iubire”, a mai explicat cristaloterapeutul Ruxandra Benga.

Ediție specială ”360 de grade”: Rostirea anumitor sunete poate avea efect terapeutic pentru unele zone ale corpului

Citește și: 360 de grade: Astrologia indiană ne vorbește despre personalitatea și energia noastră (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Rolul postului. Un înalt sens religios, un exercițiu de practicare a virtuții (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce alimente consumăm în perioada POSTULUI. Sunt sănătoase toate produsele de post? (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   360 grade,   editie speciala,   alina badic,   sunete,   terapie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade