Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului? (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului? (VIDEO)

Un articol de: |

Nimic nu se petrece la întâmplare, spunea părintele Arsenie Boca, preotul care vedea prin zidurile închisorilor, cel mai mare predicator al Ardealului. Răul se abate asupra noastră după măsura faptelor săvârşite, iar necazurile vin de pe urma păcatelor. Care sunt cele mai grave abateri de la legile creştineşti? Au anumite lucruri rele puterea de a influenţa destinul omului şi pentru cât timp. Despre toate acestea a vorbit Alina Bădic în ediția specială ”360 de grade” de sâmbătă, alături de invitații săi, preot Visarion Alexa, Cristian Curte, Radio România Actualităţi, Cristian Pompei, consultant şi Sorin Dinea, inginer.

”Temele acestea sunt puțin marginale în calea creștină. Dacă un creștin își dorește să își asume calea o să dea într-un fel de lucrurile acestea, blesteme, vorbe rele, undeva pe la marginea creștinimului, pentru că ținta omului creștin este să-l cunoască pe Dumnezeu”, a declarat preotul Visarion Alexa. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Dezechilibre pentru cei care sunt sursă de suferință pentru ceilalți (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce dezechilibru au persoanele care nu reușesc niciodată să-și atingă scopul (VIDEO)Horoscopul pentru jumătatea lunii septembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Ingrid Baciu (VIDEO)

”În momentul în care cineva ajunge să blesteme pe cineva, să-i trimită un gând rău, are o problemă pentru că un om care este liniștit, e curat, îi apreciază pe cei din jur, nu face acest lucru. 

În momentul în care ai aruncat acel cuvânt, acesta este ca un bumerang. Blestemul este un bumerang. El pleacă și se întoarce, poate înzecit asupra aceleiași persoane”, a spus și Cristian Pompei. 

Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului?

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Despre experimentul Philadelphia și astronautul sculptat pe o catedrală (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Despre oamenii cu puteri paranormale (VIDEO)Horoscopul perioadei 10 - 17 septembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Bădic,   blesteme
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade