Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului? (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului? (VIDEO)

Un articol de: |

Nimic nu se petrece la întâmplare, spunea părintele Arsenie Boca, preotul care vedea prin zidurile închisorilor, cel mai mare predicator al Ardealului. Răul se abate asupra noastră după măsura faptelor săvârşite, iar necazurile vin de pe urma păcatelor. Care sunt cele mai grave abateri de la legile creştineşti? Au anumite lucruri rele puterea de a influenţa destinul omului şi pentru cât timp. Despre toate acestea a vorbit Alina Bădic în ediția specială ”360 de grade” de sâmbătă, alături de invitații săi, preot Visarion Alexa, Cristian Curte, Radio România Actualităţi, Cristian Pompei, consultant şi Sorin Dinea, inginer.

”Temele acestea sunt puțin marginale în calea creștină. Dacă un creștin își dorește să își asume calea o să dea într-un fel de lucrurile acestea, blesteme, vorbe rele, undeva pe la marginea creștinimului, pentru că ținta omului creștin este să-l cunoască pe Dumnezeu”, a declarat preotul Visarion Alexa. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Ce spun ochii tăi despre tine (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratEdiție specială ”360 de grade”: Ce spun semnele de pe corp despre noi (VIDEO)

”În momentul în care cineva ajunge să blesteme pe cineva, să-i trimită un gând rău, are o problemă pentru că un om care este liniștit, e curat, îi apreciază pe cei din jur, nu face acest lucru. 

În momentul în care ai aruncat acel cuvânt, acesta este ca un bumerang. Blestemul este un bumerang. El pleacă și se întoarce, poate înzecit asupra aceleiași persoane”, a spus și Cristian Pompei. 

Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului?

Citește și: Horoscopul perioadei 20-27 ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)Ediţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Bădic,   blesteme
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade