Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială 360 de grade. Vasile Bănescu: De Sfintele Paști, nimeni nu se plictisește decât dacă, cumva, este profund uscat lăuntric (VIDEO)

Ediție specială 360 de grade. Vasile Bănescu: De Sfintele Paști, nimeni nu se plictisește decât dacă, cumva, este profund uscat lăuntric (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a discutat în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” despre Sărbătoarea Învierii, un moment de reală interiorizare și spiritualitate.

Invitații Alinei Bădic au fost Doina Ișfănoni, etnolog și cercetător științific, Visarion Alexa, preot, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, și Sorin Dinea, inginer.

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Dani Oțil și Răzvan Simion nu-și mai vorbesc din cauza Lidiei Buble! Ce s-a întâmplatBianca este însărcinată! Vestea zilei în showbiz și primele declarațiiEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

”Pentru cei care se îndoiesc, există nenumărate mărturii, există chiar filmări legate de momentul acesta al coborârii luminii la Ierusalim, în Biserica Învierii Domnului. 

De Sfintele Paști nimeni nu se plictisește decât dacă, cumva, este profund uscat lăuntric. Nu ne plictisim, pentru că timpul acestei sărbători, ca al oricărei alte mari sărbători, este un timp prin excelență superior calitativ, este un timp sfințit de evenimentul care s-a consumat illo tempore în el”, a afirmat în cadrul emisiunii Vasile Bănescu. 

Ediție specială ”360 de grade”. Vasile Bănescu: De Sfintele Paști, nimeni nu se plictisește decât dacă, cumva, este profund uscat lăuntric

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   alina badic,   sarbătorile pascale,   Paste,   Pasti,   Inviere,   Doina Istvanoni,   visarion alexa,   vasile banescu,   sorin dinea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade