Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială "360 de grade": Vederea cu duhul și darul clarviziunii (VIDEO)

Ediție specială "360 de grade": Vederea cu duhul și darul clarviziunii (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii "360 grade" despre clarviziunea pe care o au anumiți preoți călugări sau pustnici, dar nu numai, și cum acești clarvăzători pot vedea imagini concrete sau pot trăi emoții intense din viitor.

"Accesarea viitorului, clarviziunea adevărată relevă oamenilor informaţii numai când vrea Dumnezeu şi, de obicei, în condiţii de forţă majoră sau când urmează o adevărată tragedie. Ne amăgim sau aflăm lucruri utile înainte de a se întâmpla? Cine are, de fapt, acces la informaţii reale din viitor?"

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Previziunile zodiacului chinezesc pentru perioada 18 noiembrie -18 decembrie (VIDEO)Alexandru Arșinel aruncă bomba: Stela Popescu e îngropată, a murit ieriDeclarația halucinantă a Stelei Popescu, la ultima apariție în public. Cadoul i-a căzut din mână, apoi a spus:HOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Invitaţii emisiunii de sâmbătă seară au fost preot Visarion Alexa, Ingrid Baciu, terapeut, Lucreţiu Tudoroiu, editor şi anticar şi Sorin Dinea, inginer.

Ediție specială "360 de grade": Vederea cu duhul și darul clarviziunii


 

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?HOROSCOPUL perioadei 11 - 18 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de MARIA CIOBANU (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Bădic,   clarviziuni,   viitor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade