Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Horoscopul pentru a doua săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

Horoscopul pentru a doua săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” previziunile astrale pentru a doua săptămână din luna ianuarie, alături de invitata sa, astrologul Vanda Florea. 

O săptămână în care putem rezolva orice neconcordanță cu claritatea unor profesori. Putem conștientiza de unde ne luăm energia, fără a mai rămâne blocați în bucle energofage. Atenție la erorile comise prin utilizarea greșită a harurilor divine. Ni se va cere un plus de realism, în urma căruia putem tranforma cele mai neînsemnate evenimente în circumstanțe favorabile. 

Horoscop Berbec

Citește și: Horoscopul perioadei 20-27 ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmEdiţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni

Horoscop Rac

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)

Horoscop Leu

Horoscop Fecioară

Horoscop Balanță

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)PREVIZIUNILE astrale pentru 2018, prezentate de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Horoscopul finalului de an, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)

Horoscop Scorpion

Horoscop Săgetător

Horoscop Capricorn

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Semnificația și importanța Nașterii lui Hristos (VIDEO)Horoscopul pentru fiecare zodie pana pe 30 decembrie, prezentat de Alina Bădic (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Profeții despre România / Transformare majoră (VIDEO)

Horoscop Vărsător

Horoscop Pești

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Previziunile zodiacului chinezesc pentru luna șobolanului (VIDEO)Horoscopul perioadei 16 - 23 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade