Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)

Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” previziunile astrale pentru a treia săptămână din luna ianuarie, alături de invitata sa, parapsihologul Maria Ciorbanu. 

"Fenomen de lună nouă pe 17 ianuarie, cu luna în semnul Capricornului; ingresul lui Venus în Vărsător, conjunctie Soare Venus Pluton; iată marcajele specifice săptamânii viitoare. Fiţi pregătiţi să vă retrageţi imediat din faţa oricăror nereguli, nu uitaţi să rămâneţi obiectivi, păstraţi anumite lucruri doar pentru sufletul dumneavoastră, veniti cu soluţii ingenioase pentru blocajele anterioare, nu ignoraţi niciun angajament serios şi nu în ultimul rând aplicaţi lecţiile învăţate".

Citește și: Horoscopul perioadei 20-27 ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmEdiţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)

Află ce îţi rezervă astrele în următoarele zile, urmărind predicţiile pentru zodia ta.

Horoscop Berbec

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)

Horoscop Rac

Horoscop Leu

Horoscop Fecioară

Citește și: Horoscopul pentru a doua săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)PREVIZIUNILE astrale pentru 2018, prezentate de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Horoscopul finalului de an, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)

Horoscop Balanţă

Horoscop Scorpion

Horoscop Săgetător

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Semnificația și importanța Nașterii lui Hristos (VIDEO)Horoscopul pentru fiecare zodie pana pe 30 decembrie, prezentat de Alina Bădic (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Profeții despre România / Transformare majoră (VIDEO)

Horoscop Capricorn

Horoscop Vărsător

Horoscop Peşti

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Previziunile zodiacului chinezesc pentru luna șobolanului (VIDEO)Horoscopul perioadei 16 - 23 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)

 

 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)

 

 

 

Citește și: Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)360 de grade: Astrologia indiană ne vorbește despre personalitatea și energia noastră (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Rolul postului. Un înalt sens religios, un exercițiu de practicare a virtuții (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   horoscop
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade