Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitatul său, consultantul Cristian Pompei, predicțiile astrale pentru jumătatea lunii decembrie. 

O conjunctură astrală care ne obligă să traversăm evenimente obligatorii, momente de cotitură, mutaţii radicale, pentru a ajunge să trăim în acord cu Legile Universului. Renaşterea spirituală va avea loc în urma acestor marcaje, al căror scop este foarte bine determinat. 

Horoscop Berbec

Citește și: Horoscopul perioadei 20-27 ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmEdiţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni

Horoscop Rac - Partea I

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)

Horoscop Rac - Partea a II-a

Horoscop Leu - Partea I

Horoscop Leu - Partea a II-a 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)Horoscopul pentru a doua săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)PREVIZIUNILE astrale pentru 2018, prezentate de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Horoscop Fecioară

Horoscop Balanță

Horoscop Scorpion

Citește și: Horoscopul finalului de an, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Semnificația și importanța Nașterii lui Hristos (VIDEO)Horoscopul pentru fiecare zodie pana pe 30 decembrie, prezentat de Alina Bădic (VIDEO)

Horoscop Săgetător

Horoscop Capricorn

Horoscop Vărsător

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Profeții despre România / Transformare majoră (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Previziunile zodiacului chinezesc pentru luna șobolanului (VIDEO)Horoscopul perioadei 16 - 23 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Horoscop Pești

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade