Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Horoscopul pentru perioada 7-14 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Horoscopul pentru perioada 7-14 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitat sa, astrologul Silvana Popa, previziunile astrale pentru a doua săptămână din octombrie. 

O săptămână marcată de ieşirea marelui benefic Jupiter din semnul Balanţei şi intrarea lui în Scorpion. Un eveniment astral care va aduce pentru fiecare semn zodiacal în parte multe schimbări de esenţă, mai ales la nivel spiritual, obligând la corectitudine şi implicare sufletească în tot ceea ce facem. A venit momentul să punem capăt iluziilor, amăgirilor de orice fel şi lipsei coordonării în acţiunile noastre. Favorabil celor cu credinţă, optimiştilor şi celor care aleg să nu se tulbure în faţa supărărilor.

Horoscop Berbec

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Mărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste eaScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimeiEdiție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni - Partea I

Horoscop Gemeni - Partea a II-a

Citește și: Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Horoscop Rac

Horoscop Leu - Partea I

Horoscop Leu - Partea a II-a

Citește și: 360 de grade: Astrologia indiană ne vorbește despre personalitatea și energia noastră (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Rolul postului. Un înalt sens religios, un exercițiu de practicare a virtuții (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce alimente consumăm în perioada POSTULUI. Sunt sănătoase toate produsele de post? (VIDEO)

Horoscop Fecioară

Horoscop Balanță

Horoscop Scorpion

Citește și: Horoscopul perioadei 25 noiembrie - 2 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Previziunile zodiacului chinezesc pentru perioada 18 noiembrie -18 decembrie (VIDEO)HOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Horoscop Săgetător

Horoscop Capricorn

Horoscop Vărsător

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?HOROSCOPUL perioadei 11 - 18 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de MARIA CIOBANU (VIDEO)

Horoscop Pești

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade