Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Horoscopul perioadei 29 octombrie - 4 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)

Horoscopul perioadei 29 octombrie - 4 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a prezentat în ediția de smânbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitată său, Dan Lungu, predicțiile astrale pentru finalul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie. 

O săptămână în care putem alege calea cea grea sau calea spirituală, fără a neglija situaţiile în care trebuie să facem un salt evolutiv. Evenimente cu aspecte karmice, care arată unde trebuie să ne schimbăm fundamental. Recepţionaţi corect mesajele din astral, corectaţi mai ales acolo unde erorile au fost clare. Aprofundarea situaţiilor care până acum erau stagnante.

Horoscop Berbec

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)De ce a murit starleta porno Olivia Nova. Șocant de la ce i s-a tras sfârșitulEdiţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni

Horoscop Rac

Citește și: Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)

Horoscop Leu - Partea I

Horoscop Leu - Partea a II-a

Horoscop Fecioară

Citește și: Horoscopul pentru a doua săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)PREVIZIUNILE astrale pentru 2018, prezentate de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Horoscopul finalului de an, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)

Horoscop Balanță

Horoscop Scorpion

Horoscop Săgetător

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Semnificația și importanța Nașterii lui Hristos (VIDEO)Horoscopul pentru fiecare zodie pana pe 30 decembrie, prezentat de Alina Bădic (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Profeții despre România / Transformare majoră (VIDEO)

Horoscop Capricorn

Horoscop Vărsător

Horoscop Pești

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Previziunile zodiacului chinezesc pentru luna șobolanului (VIDEO)Horoscopul perioadei 16 - 23 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade