Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Horoscopul perioadei 29 octombrie - 4 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)

Horoscopul perioadei 29 octombrie - 4 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a prezentat în ediția de smânbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitată său, Dan Lungu, predicțiile astrale pentru finalul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie. 

O săptămână în care putem alege calea cea grea sau calea spirituală, fără a neglija situaţiile în care trebuie să facem un salt evolutiv. Evenimente cu aspecte karmice, care arată unde trebuie să ne schimbăm fundamental. Recepţionaţi corect mesajele din astral, corectaţi mai ales acolo unde erorile au fost clare. Aprofundarea situaţiilor care până acum erau stagnante.

Horoscop Berbec

Citește și: HOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Un avion de vânătoare românesc a deschis focul asupra unui OZN Incredibil! Ce a fost găsit în poşeta Elenei Ceaușescu după execuţieEdiție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni

Horoscop Rac

Citește și: HOROSCOPUL perioadei 11 - 18 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de MARIA CIOBANU (VIDEO)Horoscopul perioadei 4 - 11 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de deochi, blesteme și vampirism energetic (VIDEO)

Horoscop Leu - Partea I

Horoscop Leu - Partea a II-a

Horoscop Fecioară

citeste mai departe

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Noiembrie, luna misterelor și a premonițiilor (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Secretele longevității și alimentele care întineresc (VIDEO)Ediția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade