Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade PREVIZIUNILE astrale pentru 2018, prezentate de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

PREVIZIUNILE astrale pentru 2018, prezentate de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)

Un articol de: |

Alina Bădic a prezentat duminică, în cadrul unei ediţii speciale ale emisiunii "360 de grade", previziunile astrale pentru anul 2018. Invitatul emisiunii cu care au fost prezentate predicţiile pentru fiecare zodie în parte a fost consultantul Cristian Pompei.

Află ce îţi rezervă astrele în 2018, urmărind predicţiile pentru zodia ta.

Berbecii în 2018

Citește și: Horoscopul perioadei 20-27 ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmEdiţia specială "360 de grade": Locuri benefice şi zone malefice (VIDEO)

Taurii în 2018

Gemenii în 2018

Racii în 2018

Citește și: Ediţia specială "360 de grade": Portaluri energetice din Bucureşti (VIDEO)Horoscopul pentru a treia săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Maria Ciobanu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: În 2018, esențială este iertarea (VIDEO)

Leii în 2018

Fecioarele în 2018

Balanţele în 2018

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Ce ritualuri putem face la început de an pentru a ne armoniza cu energia momentului prezent (VIDEO)Horoscopul pentru a doua săptămâna a lunii ianuarie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)Horoscopul finalului de an, prezentat de Alina Bădic, alături de Dan Lungu (VIDEO)

Scorpionii în 2018

Săgetătorii în 2018

Capricornii în 2018

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Semnificația și importanța Nașterii lui Hristos (VIDEO)Horoscopul pentru fiecare zodie pana pe 30 decembrie, prezentat de Alina Bădic (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Profeții despre România / Transformare majoră (VIDEO)

Vărsătorii în 2018

Peştii în 2018

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Previziunile zodiacului chinezesc pentru luna șobolanului (VIDEO)Horoscopul perioadei 16 - 23 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)

 

 

 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)

 

 

 

Citește și: Horoscopul pentru începutul lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)360 de grade: Astrologia indiană ne vorbește despre personalitatea și energia noastră (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Rolul postului. Un înalt sens religios, un exercițiu de practicare a virtuții (VIDEO)

 

 

 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Ce alimente consumăm în perioada POSTULUI. Sunt sănătoase toate produsele de post? (VIDEO)Horoscopul perioadei 25 noiembrie - 2 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Previziunile zodiacului chinezesc pentru perioada 18 noiembrie -18 decembrie (VIDEO)

 

 


 

Citește și: HOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   astre,   predicţii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 360 de grade