Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto A fost inventat combustibilul viitorului. Mașinile vor putea rezista 100 de ani fără a fi alimentate

A fost inventat combustibilul viitorului. Mașinile vor putea rezista 100 de ani fără a fi alimentate

Un articol de: |
foto: dragosschiopu Auto

Viitoarele generații se pot considera norocoase fiindcă ar putea deține mașini care nu vor trebui să fie realimentate niciodată.

Thoriu este combustibilul nuclear al viitorului. Acesta face referire la Thor, zeul războiului în mitologia scandinavă. Partea cea mai bună la thoriu este că nu afectează mediul, iar costurile sunt destul de reduse.

Citește și: Membru CSM, implicat într-un ACCIDENT RUTIER GRAVGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisAmenzile în România, duble față de cele din Ungaria. Președintele FORT: “Piața Victoriei nu e suficient de încăpătoare”

Compania Laser Power Systems este cea care căreia trebuie să i se mulțumească pentru ideea genială de a crea conceptul unui motor care funcționează pe bază de thoriu.

Charles Stevens, CEO-ul Laser Power Systems, a explicat că mașinile pe bază de thoriu nu vor apărea prea curând fiindcă industria auto nu este foarte interesată de acest proiect momentan întrucât tehnologia clasică încă produce o mulțime de bani.

Citeşte mai multe despre:   masini,   generatii,   auto,   thoriu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto