Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto AVERTISMENT AL POLIȚIEI RUTIERE: Șase drumuri naționale închise, în două județe se circulă greu din cauza ceții

AVERTISMENT AL POLIȚIEI RUTIERE: Șase drumuri naționale închise, în două județe se circulă greu din cauza ceții

Un articol de: |

Circulația pe șase drumuri naționale este închisă, anunţă Centrul Infotrafic, precizând că traficul din judeţele Vrancea şi Gorj se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă densă.

Drumurile închise, potrivit stiripesurse.ro, sunt: DN7C Transfăgărăşan între Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), pe tronsonul kilometric 104 - 131 (în perioada 01.11.2017 - 30.06.2018, conform Regulamentului de Funcţionare nr. 524/2015), DN67C Transalpina între Rânca şi Şugag, între kilometrii 35 şi 79 (în perioada 01.11.2017 - 31.05.2018, conform dispoziţiilor de închidere în perioadele de iarnă şi primăvară), DN66A între Câmpu lui Neag şi Cerna Sat, pe tronsonul kilometric 47 - 88 (până în data de 31.12.2017, din cauza alunecărilor de teren şi versanţi, căderilor de copaci sau cedărilor de terasament), DN64 între Găneasa şi Pleşoiu, între kilometrii 34 şi 41 (începând cu data de 22.06.2017, din cauza degradărilor apărute la podul de la kilometrul 36, situat peste Valea Negrişoara), DN1R între Poiana Horea şi Mătişeşti, pe tronsonul kilometric 58 - 62 (în perioada de iarnă, din cauza nivelului scăzut de viabilitate) și DN17D între Rodna  şi Cârlibaba, între kilometrii 86 şi 104( în perioada de iarnă, din cauza nivelului scăzut de viabilitate).

Citește și: Țara lui Dorel: Asfalt turnat PE ZĂPADĂ (FOTO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmANCHETĂ în Capitală! Taximetrist BĂTUT de șoferi UBER (VIDEO)

Poliția amintește că "la această oră traficul pe mai multe artere rutiere din judeţele Vrancea şi Gorj se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă densă”, atenționând că pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, sfătuiesc conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone „să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic".

Citeşte mai multe despre:   drumuri naționale,   închise,   ceaţă,   Centrul Infotrafic
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto