Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto China: Scăderea vânzărilor de mașini duce la reducerea producției companiilor auto

China: Scăderea vânzărilor de mașini duce la reducerea producției companiilor auto

Un articol de: |
Foto: motrolix.com Auto

Cei mai mari producători auto din lume au început să-și reducă producția, salariile și alte costuri în China, spun unele surse.

Potrivit acestora, FAW-VW, societatea mixtă deținută de grupul german Volkswagen (VW) în China, anulează bonusurile pentru angajați și reduce schimburile la fabricile sale de lângă Changchun.

Audi, divizia de lux a VW, a redus numărul de zile lucrătoare la uzinele sale din China, din cauza cererii mai scăzute pentru modelele sale.
Rivala germană BMW a anunțat marți reducerea numărului de mașini produse în China, scrie Agerpres.

În China, vânzările auto au scăzut în august pentru a cincea lună consecutiv, din cauza reducerii cererii, pe fondul încetinirii economiei și a declinului piețelor bursiere.

Asociația Producătorilor Auto din China a anunțat săptămâna trecută că vânzările de autoturisme au scăzut cu 3,4%, la 1,42 milioane de unități, după un declin de 6,6% în iulie și 3,4% în iunie. Livrările de autoturisme, SUV-uri și vehicule cu utilizare multiplă au înregistrat în august un recul de 3%, la aproximativ 1,66 milioane de unități.

Citeşte mai multe despre:   Volkswagen,   China,   industria auto,   FAW-VW
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto