Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Cum puteți plăti taxa de pod de la Fetești, fără să așteptați la barierele de trecere

Cum puteți plăti taxa de pod de la Fetești, fără să așteptați la barierele de trecere

Un articol de: |
Foto: romania-actualitati.ro Auto

Șoferii care circulă spre litoral au la dispoziție două modalități prin care pot plăti taxa de pod de la Fetești fără să mai aștepte barierele de trecere, informează Digi24.

Prima dintre ele este plata online, care se poate face pe platforme precum taxa-pod-fetesti.ro. Trebuie să vă înregistrați, să adăugaţi o comandă şi să completaţi datele pentru peajul (drept de trecere) dorit. După confirmarea plăţii, se emite peajul şi primiţi prin e-mail factura şi datele peajului şi gratuit prin SMS datele peajului emis. 

Citește și: Restricții în traficul din București pentru următoarele 3 zile: Ce zone trebuie să evitămDe ce ar fi comis criminala de la metrou fapta. Ce i s-a întâmplat la serviciuStau cu fratele meu şi cumnata mea. Am început să fac sex cu soţia lui, după ce a plecat în Franţa la muncă“Mașinile Regelui” – Povestea “bijuteriei” părăsită într-o parcare din Drumul Taberei din Capitală (FOTO)

Pentru autoturisme şi autovehicule sub 3,5 tone, o trecere costă 13 lei, două treceri costă 26 lei, iar 20 de treceri 208 lei.

Plata peajului se poate face și prin SMS, la numărul 7577. Taxa se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.
În acest caz trebuie parcurși patru pași. Trimiteți un prim mesaj cu numărul de înmatriculare, urmat de categoria tarifară a vehiculului (1, 2, 3 sau 4). Veți primi apoi un mesaj cu informaţii privind numărul de înmatriculare, categoria tarifară a vehiculului și costul total şi vi se va solicita confirmarea achiziţiei. După ce trimiteți un SMS cu textul ”da”, veți primi un altul de confirmare a achiziției, ce va conține și seria peajului. 

Prin SMS se poate achiziţiona peajul doar pentru o trecere și doar pentru vehicule înmatriculate în România. Solicitarea nu poate fi iniţializată din afara teritoriului României.

Citește și: Efectul scumpirii accelerate a carburanţilor: Dacă un transportator face plinul unui singur TIR în Bulgaria, acesta câștigă 500 de leiCât ALCOOL pot consuma şoferii ÎNAINTE să urce la volan. Calcul: Cât timp trebuie să treacă până SE ELIMINĂ din organismGrav accident pe Autostrada 1. Trei autovehicule au fost implicate

Citeşte mai multe despre:   plata online,   plata prin SMS,   taxa de pod,   taxa de pod de la fetesti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto