Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Dacia a înregistrat o cotă de piață pentru primele 7 luni în Marea Britanie de 0,63%, cu 8.297 autoturisme înmatriculate

Dacia a înregistrat o cotă de piață pentru primele 7 luni în Marea Britanie de 0,63%, cu 8.297 autoturisme înmatriculate

Un articol de: |
Foto: autotribute.com Auto

Dacia şi-a mărit uşor cota de piaţă în Marea Britanie la 0,63% în primele 7 luni, de la 0,6% în primul semestru.

Producătorul auto a înmatriculat 8.297 autoturisme, ocupând astfel poziția 19 din 38 de mărci, potrivit Societăţii Producătorilor şi Traderilor de Automobile din această ţară.

În luna iulie, înmatriculările Dacia în Marea Britanie au fost de 1.303 autoturisme, conferind mărcii o cotă de piaţă de 0,8%. În luna iunie, Dacia a avut o cotă de 0,85% pe această piaţă, în urma înmatriculării a 1.829 de maşini, relatează Mediafax.

Dacia a lansat oficial vânzările în Marea Britanie în luna ianuarie, dar britanicii au putut face precomenzi pentru Duster încă de la sfârşitul lunii iunie a anului trecut.

Vânzările Dacia în Germania au urcat în primele şapte luni cu 6,3%, la 27.601 autoturisme, pe o piaţă în scădere cu 6,7%, la 1,76 milioane de unităţi.

În Franţa, înmatriculările de autoturisme Dacia noi au crescut în primele şapte luni ale anului cu 8,6% raportat la perioada similară a anului trecut, la 54.610.

Citeşte mai multe despre:   Dacia,   Marea Britanie,   inmatriculari,   cota de piata
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto