Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Dacia Duster, pe locul patru între cele mai bine vândute modele pe piaţa din Rusia în primele nouă luni

Dacia Duster, pe locul patru între cele mai bine vândute modele pe piaţa din Rusia în primele nouă luni

Un articol de: |
Foto: mobile.de Auto

Duster se află pe locul 4 în rândul celor mai bine vândute 25 de modele pe piaţa din Rusia în primele nouă luni, în timp ce Logan ocupă poziţia a opta, iar Sandero este pe 15.

Asociația Companiilor Europene din Rusia precizează că în perioada ianuarie-septembrie au fost comercializate în Rusia 56.789 de vehicule Duster, în scădere de la 60.427 de unităţi în urmă cu un an.

În septembrie, vânzările Duster au atins 5.652 de unităţi, relatează Mediafax.

Livrările de autoturisme Logan au crescut în primele nouă luni cu 5,3%, de la 38.341 unităţi anul trecut, la 40.365 de unităţi. În luna septembrie, vânzările de Logan au urcat cu 36%, la 5.640 de unităţi.

În cazul Sandero, livrările au scăzut cu 17,7% în perioada ianuarie-septembrie, de la 32.490 unităţi în aceeaşi perioadă a anului trecut, la 26.728. În septembrie, declinul a fost de 19,2%, de la 3.544 autoturisme la 2.863 unităţi.

Modelul Duster a fost devansat în ordine de Granta (Lada), Solaris (Hyundai) şi New Rio (Kia).

Cel mai bine vândut brand a fost Lada, urmat de Renault şi Hyundai.

Citeşte mai multe despre:   Dacia Duster,   Rusia,   vanzari automobile,   logan,   Sandero
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto