Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Fiat amână noile investiții din cauza crizei economice. Compania confirmă că mai lucrează la câteva noi modele

Fiat amână noile investiții din cauza crizei economice. Compania confirmă că mai lucrează la câteva noi modele

Un articol de: |
Foto: Worldcarfans.com Economic

Din cauza viitorului economic incert, compania Fiat a anunțat că nu poate ”oferi niciun fel de indicații referitoare la viitoarele investiții”. În esență, Fiat a oprit temporar noile investiții din cauza îngrijorărilor referitoare la criza din zona euro, care nu pare că se va sfârși prea curând, scrie Worldcarfans.com.

Cel mai probabil, această decizie a companiei italiene va avea ca efect o întârziere a apariției mai multor produse, dar Fiat nu a spus încă despre ce produse este vorba și a precizat că va dezvălui mai multe în acest sens spre sfârșitul anului.

În ciuda veștilor dezamăgitoare, Fiat a confirmat că lucrează în continuare la câteva dintre noile modele. Unul dintre acestea este Maserati Quattroporte 2013 – uzina Grugliasco a început să producă prototipul lui Quattroporte care va fi lansat spre finalul acestui an. De asemenea, pregătirile pentru producția în serie a Alfa Romeo 4C sunt în toi la Modena.


Alfa Romeo 4C - foto: Worldcarfans.com

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic