INCREDIBIL: Un copil de 13 ani a FURAT o mașină și a intrat ÎN STÂLP cu tot cu gașcă!

INCREDIBIL: Un copil de 13 ani a FURAT o mașină și a intrat ÎN STÂLP cu tot cu gașcă!

Un copil de 13 ani este cercetat de polițiștii din Sibiu, după ce a furat un autoturism și a produs un accident rutier, a anunțat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, scrie Turnul Sfatului.

Minorul, din orașul Avrig, a sustras mașina unei rude și condus-o pe o stradă din localitatea de domiciliu. El a pierdut controlul asupra volanului și a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

"Autoturismul în cauză a fost sustras de pe raza orașului Avrig de către un minor în vârstă de 13 ani, nepot al proprietarului autoturismului, minorul conducând autoturismul pe strada Cânepii, unde, pe fondul lipsei de experiență la volan, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere a rețelei electrice", se arată în comunicatul Poliției.

În autoturism se mai aflau alți trei minori cu vârste de 13, 14, respectiv 15 ani, toți din Avrig, care, imediat după producerea accidentului, au fugit de la fața locului.

Potrivit polițiștilor, niciunul dintre cei patru copii nu a fost rănit. Cel care s-a aflat la volan este cercetat pentru furt calificat și conducere fără permis.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe