Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Peugeot închide fabrica Aulnay cu două luni mai devreme: Angajații și-au găsit alte locuri de muncă

Peugeot închide fabrica Aulnay cu două luni mai devreme: Angajații și-au găsit alte locuri de muncă

Un articol de: |
Foto: lejdd.fr Auto

PSA Peugeot Citroen a anunțat că își va închide fabrica de la Aulnay cu două luni mai devreme decât preconiza. Potrivit Bloomberg, decizia a fost luată deoarece majoritatea angajaților și-au găsit alte locuri de muncă.

"Mai avem aproximativ 20% din numărul obişnuit de angajaţi pe linia de producţie. Aproximativ jumătate dintre cei 2.800 de angajaţi permanenţi de la Aulnay au găsit alte locuri de muncă, în companie sau în afara ei", a declarat purtătorul de cuvânt al Peugeot, Jean-Baptiste Mounier.

Al doilea mare producător auto din Europa derulează în prezent un plan de restructurare care vizează concedierea a 11.200 de angajați din Franța până în 2015, precum și închiderea fabricii de la Aulnay.

În aprilie, conducerea companiei a avertizat că această fabrică ar putea fi închisă mai devreme, producția fiind perturbată de greve organizate de sindicatul CGT.

În prima jumătate a anului, Peugeot a avut o pierdere operațională de 510 milioane euro.

Fabrica de la Aulnay a lucrat în ultimele luni la aproximativ 20% din capacitate.

Citeşte mai multe despre:   Peugeot,   fabrica aulnay,   inchisa cu doua luni mai devreme,   angajati,   locuri de munca
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto