Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Poliția Română, dotată cu 250 de autospeciale Dacia Logan pentru "îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție"

Poliția Română, dotată cu 250 de autospeciale Dacia Logan pentru "îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție"

Un articol de: |

Structurile operative ale Poliţiei Române au fost dotate cu încă 250 de autospeciale Dacia Logan, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

"Din dispoziția șefului Poliției Române, chestor general de poliție Petre Tobă, săptămâna aceasta, 250 de autospecialele Dacia Logan, au fost distribuite Inspectoratului General al Poliției Române și la alte 7 unități teritoriale, după cum urmează: 79 - I.G.P.R., 32 - I.P.J. Alba, 20 -  I.P.J. Bacău, 19 - I.P.J. Brăila, 31 – I.P.J. Hunedoara, 27 - I.P.J. Neamț, 24 – I.P.J. Vâlcea și 18 – I.P.J. Vrancea", potrivit unui comunicat citat de digi24.ro.

Mașinile au ca destinație munca operativă și vor ajuta la "îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și, implicit, la îmbunătățirea serviciului polițienesc".

Programul de înnoire al parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative.

Citeşte mai multe despre:   dacia logan,   autospeciale,   innoire parc auto,   MAI,   IGPR
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto