Presa din Franța: Skoda nu are nimic în comun cu Dacia celor de la Renault

Presa din Franța: Skoda nu are nimic în comun cu Dacia celor de la Renault
Foto: Autocar

Presa din Franța a comparat mărcile low cost ale companiei Renault și cele care aparțin Volskwagen și au descoperit că Skoda nu are nimic în comun cu Dacia, ba mai mult, nu mai poate fi considerată low cost.

„Skoda a bătut un nou record de vânzări în prima jumătate a lui 2017. Brandul cehesc dovedește, încă odată, că nu mai e un model low-cost. Chiar și prețurile au devenit aproape egale cu cele ale companiei mamă, Volkswagen. 585.000 de livrări în primele șase luni ale anului, în creștere cu 2,8% față de anul trecut”.

Skoda a ajuns în această fază fiindcă nu a mai acceptat utilizarea platformelor vechi, așa cum face Dacia și Renault: „Prețurile au crescut și rivalizează acum cu Volkswagen. Ca o comparație, o Skoda Octavia are același preț ca un Wolkswagen Golf. Asta pentru că Skoda nu a acceptat platformele vechi de la Volkswagen, cum face Renault cu Dacia, ci se folosește de cele noi. În prezent, Skoda nu are nimic în comun cu modelul low cost al celor de la Renault, Dacia. Grupul german a realizat rapid că nu poți să faci bani dacă nu crești prețurile”, continuă publicația în cauză, conform Ziare.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe