Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto S-a urcat la volan după ce a turnat doi litri de Coca-Cola în rezervorul mașinii. Ce s-a întâmplat la scurt timp.. (VIDEO)

S-a urcat la volan după ce a turnat doi litri de Coca-Cola în rezervorul mașinii. Ce s-a întâmplat la scurt timp.. (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: Yoda.ro Auto

Un cunoscut vlogger din Ucraina, TechRax, a turnat 2 litri de Coca-Cola în rezervorul unui BMW, unde se afla și benzină, pentru a vedea dacă mașina poate funcționa cu suc în loc de benzină.

După ce a turnat Cola, acesta s-a urcat la volanul mașinii și a început să conducă. La început mașina a funcțional normal, însă, la scurt timp, a început să se audă zgomote ciudate, potrivit Realitatea.net.

S-a urcat la volan după ce a turnat doi litri de Coca-Cola în rezervorul mașinii. Ce s-a întâmplat la scurt timp.. (VIDEO)

Citește și: Toți ȘOFERII trebuie să afle! A fost lansată APLICAŢIA care permite identificarea clasei de BONUS-MALUS la autovehiculele asigurate! 'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'În ARGEȘ, utilajele AU LUAT și ASFALTUL odată cu zăpada (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Coca-Cola,   volan,   rezervor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto