Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Toyota România recheamă în service peste 800 de modele Hilux și 25 de modele Yaris

Toyota România recheamă în service peste 800 de modele Hilux și 25 de modele Yaris

Un articol de: |
Foto: coolfastwheels.com Auto

Toyota România recheamă în service 812 pick-up-uri Hilux cu cabină simplă, pentru eventuale probleme la benă și alte 25 de exemplare Yaris pentru că pot apărea scurgeri de lichid de frână.

Compania anunță că la unele modele Hilux Simpla Cabina, echipate cu protecție a benei originală Toyota, din cauza fixării necorespunzătoare a protecției de benă, există posibilitatea ca aceasta să se desprindă de benă.

„Dacă acest lucru se întâmplă și vehiculul este condus cu viteză mare, protecția se poate detașa de benă”, a anunțat Toyota România, potrivit Hotnews.ro.

În cazul modelelor Yaris, din cauza unei strângeri insuficiente, la autoturismele afectate, pot apărea scurgeri ale lichidului de frână la roțile punții spate.

„În cea mai gravă situație, martorul de lichid de frână se poate aprinde în tabloul de bord și poate apărea o reducere a forței de frânare, ceea ce poate conduce la mărirea distanței de frânare”, mai precizează compania.

Costurile operațiunii de rechemare în service vor fi suportate de fabricant.


Citeşte mai multe despre:   Toyota Romania,   Hilux,   Yaris,   recheama in service,   problema la bena,   probleme la frana
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto