Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Trafic de coşmar în București din cauza Maratonului Internaţional: 20 de bulevarde din centrul Capitalei sunt blocate (VIDEO)

Trafic de coşmar în București din cauza Maratonului Internaţional: 20 de bulevarde din centrul Capitalei sunt blocate (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Auto

Trafic de coşmar în Capitală duminică, de la primele ore ale dimineţii, din cauza Maratonului Internaţional, informează B1 TV. 20 de bulevarde din centrul Bucureştiului sunt blocate, iar rutele alternative sunt mult prea aglomerate, deşi e o zi de weekend. RATB a modificat traseele mai multor mijloace de transport şi cu toate acestea, abia dacă se circulă pe unele artere.

Nervii şoferilor care circulă prin Capitală sunt greu puşi la încercare.

Din cauza maratonului, traficul este restricţionat pe mai multe artere principalele din Capitală, printre care: bulevardele Decebal, Libertății, Națiunile Unite, Mihail Kogălniceanu, Regina Elisabeta.

De asemenea, circulaţia este restricţionată pe Splaiul Independenței, între Pod Eroilor-Știrbei Vodă și Piața Unirii, Calea Victoriei între Splaiul Independenței și strada Sevastopol, bulevardul
Dacia, între Calea Victoriei şi strada Henry Coandă, pe şoseaua Panduri, dar şi în zona Național Arena.

Trafic de coșmar în Capitală din cauza maratonului


Citeşte mai multe despre:   trafic,   Bucuresti,   restrictii,   maratonul international,   bulevarde blocate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Auto