Traficul din București blocat în urma mesajelor de panică și avertizărilor de furtună. Carambol cu șase mașini în Pasajul Băneasa (VIDEO)

Traficul din București blocat în urma mesajelor de panică și avertizărilor de furtună. Carambol cu șase mașini în Pasajul Băneasa (VIDEO)

Panica instalată în urma anunțurilor privind iminența unei furtuni puternice ce va lovi Bucureștiul și decizia de închidere a școlilor începând cu ora 17 au dus la blocarea traficului rutier în Capitală.

În plus, datorită aglomerației și a nervilor întinși la maxim un carambol a avut loc în Pasajul Băneasa. Șase mașini au fost implicate în evenimentul rutier, iar una din benzile de deplasare a fost blocată.

Traficul din București blocat în urma mesajelor de panică și avertizărilor de furtună. Carambol cu șase mașini în Pasajul Băneasa

#DIRECT_ONE_uupk2d#

"După ora 18.00, treptat vântul se va intensifica, intervalul critic pentru Bucureşti îl apreciem între orele 20.00 şi 1,2,3 noaptea, când norii de furtună îşi vor face apariţia şi aici şi intensificările de vânt le apreciem în jurul a 55-65 de kilometri pe oră. De asemenea, vântul poate lua aspect de vijelie, este posibil ca, în anumite cartiere, să atingă chiar viteze mai mari de 65 de kilometri pe oră", a precizat meteorologul Gabriela Băncilă, la comandamentul de urgenţă care a avut loc la Primăria Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe